Képzéseink Drón operatőr
140 óraKépzés hossza
2018. 11. 1.Képzés kezdése
280.000 Ft+ÁfaKépzés ára

Képzés tartalmaDrón operatőr közös képzés a Duplitec Kft-vel

123 éve, mióta a Lumière fivérek a mozit feltalálták, a filmipar az állandó technikai forradalmak időszakát éli, ám az olyan radikális újítás, ami a filmnyelvre, és a gyártási folyamatokra egyaránt elemi erővel hat, még a digitális reform korszakában is ritkán fordul elő.

A drone technika rohamosan benépesíti a filmforgatásokat, totálisan felszabadítja az alkotói fantáziát, azt látjuk, hogy egy teljesen új dimenzióval tágulnak a filmkészítés eddigi lehetőségei.

A drón-korszak hatása a teljes filmgyártási horizonton, szinte mindegyik mozgóképes műfajban tapasztalható: dokumentumfilmben, reklámfilmben, játékfilmben, sportközvetítésekben, híradóban, de még a diákfilmekben is. A kameramozgatás új szereplője hirtelen megszünteti a 100 éves film dramaturgiai- formanyelvi korlátait és arra készteti az alkotókat, hogy ők maguk se szabjanak határt mostantól a fantáziájuknak.

A drón operatőr a 21. századi filmipar legújabb szereplője, akinek kulcsfontosságú feladatai vannak az alábbi területeken: a vizuális történetmesélés megvalósításában, a szereplők mozgásának teljesen újfatja lekövetésében, a film helyszíneinek újszerű bemutatásában, a film egészére kiható dinamikai változások kialakításában, az egységes képi világ megteremtésében, a dramaturgiai- és képi hatásmechanizmusok megújításában.

Természetesen a drón operatőr képzés alapjaihoz tartoznak az alábbi ismeretek is:

Szabályozás ● Technológiai alapismeretek ● Logisztika ● Jogi ismeretek ● Légügyi- és biztonságtechnikai alapismeretek ● Átfogó filmszakmai alapismeretekJelentkezés Tanáraink

TanárokVÁRADI ÁDÁM
IMDB

HÉVIZI TAMÁS
IMDB

O
BOGNÁR ALEX
-
LÁZÁR JÁNOS
IMDB

Jelentkezés

Kérjük, ha üzensz nekünk, add meg a telefonszámod is az üzenet mezőben, hogy hatékonyabban tudjuk Veled felvenni a kapcsolatot, és válaszd ki melyik képzés érdekel és jelentkezz, vagy csak tedd fel a kérdéseid.

*Kérjük, töltsd ki mindegyik mezőt