Képzéseink Filmkészítés alapjai
100 óraKépzés hossza
2018. 11. 1.Képzés kezdése
200.000 Ft+ÁfaKépzés ára

Képzés tartalmaEz a képzés elsősorban neked szól, ha már eldöntötted, hogy a filmezés érdekel, de a sokféle lehetőség közül még nem tudod, vagy nem akarod kiválasztani azt az egyet, amire az életedet felteszed.

Még gondolkodni szeretnél; jobban megismerni a film világát, s benne magadat. Időre van szükséged, hogy meghozd a legfontosabb döntést: az alkotói pálya kihívásai, vagy inkább a biztos megélhetés felé kéne mozdulnod?

A 100 órás alapozó képzés lehetőséget teremt a filmkészítés alapvető működésének, gyakorlatának, elméletének, logikájának, intézményrendszerének, legfontosabb műhelyeinek megismerésére, de kiválóan alkalmas arra is, hogy elkezdhesd a filmes kapcsolataid kiépítését is. Meg fogod ismerni a filmművészet- és filmipar meghatározó szereplőit:, szakembereket, művészeket, mestereket. Azokat, akiktől majd tanulhatsz, akik segítenek a későbbi döntéseidben.

Azt már eldöntötted, hogy a film érdekel, hogy valamilyen formában filmes akarsz lenni; filmekben dolgozni, vagy filmeket kitalálni. Azt is tudod, hogy a tanulás a legjobb befektetés a jövődbe. A legfontosabb választások előtt állsz; vajon merre indulj el? Hiszen annyi féle lehetőség van, olyan sokféle irányból közelíthesz az igazi céljaid felé.

Hol akarod megtanulni a filmkészítés alapismereteit?

- Egy művészeti egyetemen? - Itthon, vagy külföldön? - Egy nagy mester tanítványaként? - Egyedül? - Vagy egy filmes iskolában?

A 100 órás, iskola rendszerű képzés előnyei:

megismered a filmszakma legfontosabb területeit ● egy igazi szakmai-és alkotói közösség részese leszel ● lényeges tudásokat szerzel, amik segítenek a későbbi döntéseidben ● kinyílik előtted a filmes pálya, beléphetsz a filmiparba

Ezen a szakon integrált filmszakmai ismeretekhez jutsz. Átfogó képed lesz a legfontosabb szakterületek működéséről: rendezőasszisztens, produkciós asszisztens, segédoperatőr, vágóasszisztens. Ezeket a mesterségeket egy 100 órás, intenzív kurzus alatt fogod megismerni annyira, hogy később eldönthesd: merre visz a te filmes utad, hol akarsz továbbtanulni, hol akarsz dolgozni, melyik szakterület való neked igazán?

Filmipar, vagy filmművészet? Vagy a kettő, egymás után? Ezen a szakon a legjobb tanárok segítenek e fontos kérdés eldöntésében.Jelentkezés Tanáraink

TanárokSALAMON ANDRÁS
IMDB

FERENCZY GÁBOR
IMDB

INCZE ÁGNES
IMDB

KARDOS SÁNDOR
Portré IMDB

ANTALL GABI
IMDB

Jelentkezés

Kérjük, ha üzensz nekünk, add meg a telefonszámod is az üzenet mezőben, hogy hatékonyabban tudjuk Veled felvenni a kapcsolatot, és válaszd ki melyik képzés érdekel és jelentkezz, vagy csak tedd fel a kérdéseid.

*Kérjük, töltsd ki mindegyik mezőt