Képzéseink Kameramozgató / Grip
160 óraKépzés hossza
2018. 11. 1.Képzés kezdése
310.000 Ft+ÁfaKépzés ára

Képzés tartalmaA GRIP, mint munkakör, „kameramozgatási technikus”-ként fordítható magyarra. Feladata, hogy felépítse és működtesse a kamerát kiszolgáló, tartó, mozgató eszközöket. A forgatás során szorosan együttműködve dolgozik a kamera csapattal és a világosítókkal.

A képzés során a jelentkezők az általános filmszakmai ismeretek mellett elsajátítják a gripes munka elméletét és a legfontosabb technikai ismereteit, logisztikáját, valamint a gyakorlatban is megismerik az eszközöket, s persze láthatják a gripest dolgozni profeszionális forgatási helyzetekben.

Mivel a nálunk végzett diákoknak általában nemzetközi filmekben kell majd dolgozniuk, meg kell tanulniuk a gripes munkához szükséges alapvető angol szakkifejezéseket is. Ez a képzés egy általános gripes ismereteket nyújtó, úgynevezett „company grip” tudást ad. Azok, akik a szakmában maradnak később is, munkájuk során tudnak specializálódni például dolly grip, crane grip, auto grip, head technician grip, stb. területekre.

Iskolánk a képzést közösen indítja Magyarország legjelentősebb kameramozgató eszközöket bérbeadó cégével, a Special Grip Hungary-vel. Az SGH számos magyar- és nemzetközi produkció sikeréhez járult hozzá eszközeivel és szakembereivel. Szolgáltatásai folyamatosan bővülnek, így állandóan szüksége van jó szakemberekre, ezért a megfelelő eredményeket elérő hallgatók számára azonnal munkát is tudnak biztosítani.Jelentkezés Tanáraink

TanárokTÖRÖK ISTVÁN
IMDB

O
DEMETER KRISZTIÁN
IMDB

Önéletrajz
KRÁMLI FERENC
IMDB

Önéletrajz
SZELJÁK FERENC
IMDB

O
NAGY RÓBERT
IMDB

SZILI ISTVÁN
IMDB

GYURA ISTVÁN
IMDB

HEVESI GÁBOR
IMDB

Jelentkezés

Kérjük, ha üzensz nekünk, add meg a telefonszámod is az üzenet mezőben, hogy hatékonyabban tudjuk Veled felvenni a kapcsolatot, és válaszd ki melyik képzés érdekel és jelentkezz, vagy csak tedd fel a kérdéseid.

*Kérjük, töltsd ki mindegyik mezőt