Képzéseink

Drón operatőr

140 óra

Képzés hossza

2019.03.25.

Képzés kezdése

315.000 Ft + Áfa

Képzés ára

KÉPZÉS TARTALMA

A képzéseinknél most látható összegek kedvezményes EARLY BIRD árak.

A Lumiere Fimliskola Early Bird ajánlata 2019 március 21. 20-óráig érvényes. Az addig online vagy a március 21-én megtartott nyílt napon beiratkozók 10% kedvezményt kapnak a tandíj árából.

123 éve, mióta a Lumière fivérek a mozit feltalálták, a filmipar az állandó technikai forradalmak időszakát éli. A drón-technika rohamosan benépesíti a filmforgatásokat, totálisan felszabadítja az alkotói fantáziát, azt látjuk, hogy teljesen új dimenzióval tágulnak a filmkészítés eddigi lehetőségei.

Szinte mindegyik mozgóképes műfajban megtalálható: dokumentumfilmben, reklámfilmben, játékfilmben, sportközvetítésekben, híradóban, de még a diákfilmekben is. A kameramozgatás új szereplője hirtelen megszünteti a 100 éves film dramaturgiai- formanyelvi korlátait és arra készteti az alkotókat, hogy ők maguk se szabjanak határt mostantól a fantáziájuknak.

A drón operatőr a 21. századi filmipar legújabb szereplője, akinek kulcsfontosságú feladatai vannak az alábbi területeken: a vizuális történetmesélés megvalósításában, a szereplők mozgásának teljesen újfajta lekövetésében, a film helyszíneinek újszerű bemutatásában, a film egészére kiható dinamikai változások kialakításában, az egységes képi világ megteremtésében, a dramaturgiai- és képi hatásmechanizmusok megújításában.

Természetesen a drón operatőr képzés alapjaihoz tartoznak az alábbi ismeretek is:
Szabályozás ● Technológiai alapismeretek ● Logisztika ● Jogi ismeretek ● Légügyi- és biztonságtechnikai alapismeretek ● Átfogó filmszakmai alapismeretek

TANÁROK

Bognár Alex

Hévizi Tamás

IMDB

Lázár János

IMDB

Váradi Ádám

IMDB

JELENTKEZÉS

Kérjük, ha üzensz nekünk, add meg a telefonszámod is az üzenet mezőben, hogy hatékonyabban tudjuk Veled felvenni a kapcsolatot, és válaszd ki melyik képzés érdekel és jelentkezz, vagy csak tedd fel a kérdéseid.

*KÉRJÜK TÖLTSD KI MINDEGYIK MEZŐT