36 óra
Képzés hossza
2023 április
Képzés kezdete
2023 június
Képzés befejezése
100.800 Ft + áfa
Képzés ára
Filmszakmai angol
36 óra
Képzés hossza
2023 április
Képzés kezdete
2023 június
Képzés befejezése
100.800 Ft + áfa
Képzés ára

Filmszakmai angol

Filmszakmai angol képzésünk 2023 őszén felsőfokú szinten indul!

Kilenc hetes SZAKMAI ANGOL KURZUS indul április 19-től június 14-ig, heti egy alkalommal, alkalmanként 4×45 percben.

A kurzus a kommunikációs készségek fejlesztése mellett nagy hangsúlyt fektet az angol filmszakmai kifejezések célirányos fejlesztésére.

A képzés két részből áll:

1. A nemzetközi filmiparban használatos, professzionális szakmai angol használata és a forgatási kommunikációhoz szükséges kifejezések elsajátítása.

2. Kommunikációs képesség, nyelvtani skillek fejlesztése. A filmes munkavégzéshez szükséges beszédkészség gyakorlása, a szókészlet bővítése, a megfelelő nyelvtani fordulatok rutinszerű használata.  

A csoport középfokú nyelvtudással rendelkezőknek ajánlott, a létszám 8-10 fő. 

Oktatási nap: szerda 17 – 20h

Tandíj: 2.800Ft/óra + áfa. A képzés 36 órás.

Lumiere Workflow

Végre megérkeztél a filmiparba!

A Lumiere Filmiskola elindítja saját fejlesztésű, minőségileg ellenőrzött filmes szakmai adatbázisát, amely mindenki számára átlátható módon köti össze a szakembereket és a gyártócégeket.

A Lumiere WorkFlow adatbázisába kizárólag kvalifikált szakemberek kerülnek be, így a produkciók garanciát kapnak arra, hogy a filmes munkaerőpiac legjobbjai közül választhatnak munkatársakat.

A Lumiere Filmiskola diákjai ingyenesen kerülnek a Lumiere Workflow rendszerébe. Gyártópartnereinken keresztül így akár te is a legnagyobb hazai- és nemzetközi filmek, sorozatok stábjában kaphatsz munkát.

Milyen lehetőségek várnak rád az iskola elvégzése után?

A Lumiére Filmiskola a megalakulása óta az integrált szakképzés elkötelezett híve, melynek lényege, hogy végiggondoltuk és megszerveztük azt a folyamatot, ahogyan a diákok a filmszakma részeivé válnak. Ezért kizárólag a Lumiere Filmiskola hallgatói számára ingyenesen létrehozzuk a LUMIERE WORKFLOW nevű oldalt, amely a hallgatók munkához jutását segíti olyan módon, hogy a munkaerőpiac legfontosabb szereplői: gyártó cégek, ügynökségek, producerek, gyártási szakemberek, vagy akár induló filmes projektek kreatív vezetői a Lumiere Filmiskola hallgatói közül választhatják ki, nálunk találhatják meg új munkatársaikat

Kiktől tanulhatsz?

Iskolánkban aktív művészek, valamint jelentős nemzetközi tapasztalattal rendelkező, élvonalbeli szakemberek tanítanak. Ők azok, akik máris a legfontosabb szakmai kapcsolataid lesznek. Akik elindítanak a pályán.Akik az ajánlásukkal megteremtik a feltételeit annak, hogy részese legyél a filmiparnak.

Tanáraid fognak kezességet vállalni érted, és nagy valószínűséggel ők lesznek azok, akik az első munkalehetőségeket biztosítják a számodra, amennyiben ezért te is mindent megteszel.

TANÁRAINK

Erényi Juli

JELENTKEZÉS

Kérjük, ha üzensz nekünk, add meg a pontos adataid, hogy hatékonyabban tudjuk veled felvenni a kapcsolatot, majd válaszd ki, melyik képzés érdekel és jelentkezz, vagy csak tedd fel a kérdéseid.

*KÉRJÜK TÖLTSD KI MINDEGYIK MEZŐT

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot