Képzéseink

New Media

280 óra

Képzés hossza

2019. 05. 02.

Képzés kezdése

560.000 Ft + Áfa

Képzés ára

KÉPZÉS TARTALMA

Talán sokan már hallottátok, hogy új kezdeményezésként április végén elindítjuk a NEW MEDIA szakot, melyre az online videó újságírás iránt érdeklődő jelentkezőket várjuk.

A szak vezető tanára Kálmán Olga lesz, vele együtt dolgozik Vágvölgyi B. András újságíró, filmrendező, a Magyar Narancs alapító főszerkesztője, Földes András videó-újságíró, az Index munkatársa, Katz Dávid videó-újságíró, a 24.hu munkatársa, Salamon András filmrendező, egyetemi oktató, a Lumiere Filmiskola egyik alapítója.

A 280 órás, gyakorlati képzés célja, hogy professzionális szakembereket képezzen a legdinamikusabban fejlődő hazai- és nemzetközi online média piac számára.

A felvételi beszélgetésekre elsősorban azokat a 18-40 év közötti jelentkezőket várjuk, akiket igazán érdekel a 21. század új vizuális műfajának, az online videó-újságírásnak a komplexitása, akiket intellektuálisan lázba hoznak azok a lehetőségek, amelyeket a legújabb médium kínál: függetlenség, szakmai kihívások és kalandok. Úgy gondoljuk, ezek így együtt kivételes perspektívát ígérnek egy ambiciózus, pályakezdő újságíró számára.

TANÁROK

Földes András

INFO

Kálmán Olga

INFO

Katz Dávid

INFO

Salamon András

IMDB Önéletrajz

Vágvölgyi B. András

IMDB

JELENTKEZÉS

Kérjük, ha üzensz nekünk, add meg a telefonszámod is az üzenet mezőben, hogy hatékonyabban tudjuk Veled felvenni a kapcsolatot, és válaszd ki melyik képzés érdekel és jelentkezz, vagy csak tedd fel a kérdéseid.

*KÉRJÜK TÖLTSD KI MINDEGYIK MEZŐT