Képzéseink

Produkciós asszisztens

160 óra

Képzés hossza

2019.03.25.

Képzés kezdése

288.000 Ft + Áfa

Képzés ára

KÉPZÉS TARTALMA

A képzéseinknél most látható összegek kedvezményes EARLY BIRD árak.

A Lumiere Fimliskola Early Bird ajánlata 2019 március 21. 20-óráig érvényes. Az addig online vagy a március 21-én megtartott nyílt napon beiratkozók 10% kedvezményt kapnak a tandíj árából.

A LUMIERE FILMISKOLA professzionális produkciós asszisztens szemeszterének elvégzése után alkalmas leszel arra, hogy hasznos tagja legyél egy filmes stábnak és elvégezd a produkciós asszisztens (PA) feladatkörébe tartozó munkákat.

Népszerű nevén a PA (production assistant) a fiatal, kezdő filmesek körében az egyik legnépszerűbb munkakör, hiszen ez az alapja, a „belépő szintje” a filmes gyakornoki munkának, amihez elsősorban a filmezés iránti elkötelezettség szükséges, de persze nagy előnyt jelent a jó kommunikációs készség, valamint, ha nemzetközi produkciókban is szeretnél dolgozni, szükséges egy legalább alapszintű angol nyelvtudás.

A produkciós asszisztens feladatköre szerint a gyártási csapathoz tartozik, tehát a PA a film előkészületének és forgatásának időszakában a szervezési, lebonyolítási munkálatokban vesz részt. Közvetlen felettesei: a felvételvezető, a gyártásvezető, a producer. Szoros együttműködésben dolgozik a rendezőasszisztensek csapatával, olyannyira, hogy a PA és az AD (assistant director) munkaköre sok mindenben lefedi egymást.

A produkciós asszisztens és a rendezőasszisztens tehát olyan munkatársak, akik a filmkészítési workflow-ban egymás mellett és egymásra utalva dolgoznak.

Átfogó ismereteid lesznek a filmprodukciók gyártási-szervezési feladatairól:
Forgatókönyv listázása ● Stábok felépítése ● Gyártási terv, diszpós könyv elkészítése ● Költségvetés szerkezete, logikája ● Forgatási engedélyek ● Helyszínek ● Casting ● Technikai workflow

A filmoktatásban először nálunk indul el ennek a két szakmának részben közös képzése.

TANÁROK

Fekete Miklós

IMDB Önéletrajz

Kozma Andrea

IMDB

Orosz Ildikó

IMDB Önéletrajz

Péli Sára

Szita Miklós

IMDB Önéletrajz

JELENTKEZÉS

Kérjük, ha üzensz nekünk, add meg a telefonszámod is az üzenet mezőben, hogy hatékonyabban tudjuk Veled felvenni a kapcsolatot, és válaszd ki melyik képzés érdekel és jelentkezz, vagy csak tedd fel a kérdéseid.

*KÉRJÜK TÖLTSD KI MINDEGYIK MEZŐT