Képzéseink

Rendezőasszisztens

160 óra

Képzés hossza

2019. 04. 01.

Képzés kezdése

320.000 Ft + Áfa

Képzés ára

KÉPZÉS TARTALMA

„Kiváló karrier- és állandó munkalehetőség. De neked kell majd elől vinned a zászlót és mutanod a többieknek az irányt. Folyamatos nyugodtságot sugároznod a rendező felé, hogy figyelhessen a jelenetre, a színészi munkára, a képre. Akkor vágj csak bele, ha érzed magadban ezt a lendületet!” – mondja Szigeti Csilla, az egyik legkeresettebb rendezőasszisztens, iskolánk egyik tanára.

Rendezőasszisztens képzésünkön teljes áttekintést kapsz a rendezőasszisztens feladatairól. Képes leszel a forgatókönyvet szakmai szempontból elemezni és feldolgozni, asszisztensi, logisztikai szempontból értelmezni. Megismered az első asszisztens által irányított csapat munkáját és a filmben betöltött szerepét. Jelentkezz, ha úgy érzed, hogy megvan benned az ambíció és a tehetség, hogy idővel hadvezér legyél egy filmes csapatban.

Milyen tulajdonságok kellenek mindehhez?
Logikus gondolkodás ● Megosztott figyelem ● Irányítói képesség ● Gyors felfogás ● Racionális megközelítés ● Kiváló kommunikációs készség ● Jó diplomáciai érzék ● Kitűnő memória ● Érzékenység ● Fáradhatatlan energia ● Vizuális tehetség ● Kulturális és főleg filmes tájékozottság ● Idegen nyelv ismerete ● Fizikai állóképesség

Mi segítünk abban, hogy felszínre hozzuk a filmezéshez szükséges, benned rejlő kompetenciákat!

TANÁROK

Gajdos Gábor

Portré IMDB

György Csilla

IMDB

Kádár László

Portré IMDB

Kölcsey Levente

IMDB

Mosó Mihály

IMDB

Szigeti Csilla

Portré IMDB

Tóth Judit

IMDB

JELENTKEZÉS

Kérjük, ha üzensz nekünk, add meg a telefonszámod is az üzenet mezőben, hogy hatékonyabban tudjuk Veled felvenni a kapcsolatot, és válaszd ki melyik képzés érdekel és jelentkezz, vagy csak tedd fel a kérdéseid.

*KÉRJÜK TÖLTSD KI MINDEGYIK MEZŐT