Képzéseink

Scripter

140 óra

Képzés hossza

2019. 03. 31.

Képzés kezdése

280.000 Ft + Áfa

Képzés ára

KÉPZÉS TARTALMA

Fix pont a folyamatos változásban.

Ugye láttál már olyan filmet, ahol a szereplő fején hirtelen ott terem egy sapka pedig már egyszer levette, vagy a táskája a jobb kezéből átpattan a bal kezébe egy másik képen, vagy a nyakkendője hol ferde, hol meg egyenes? Ezek a felvételi hibák tönkretehetik a fontos jeleneteket.

scripter a filmforgatás elengedhetetlen szereplője. A rendező közvetlen munkatársaként ő felel a felvett anyag vághatóságáért, a kontinuitásért, vagyis, hogy a fent említett hibák ne történhessenek meg.

Részt vesz a forgatás minden percében. Hozzá futnak be a különböző filmes területek, vagyis a ruha, a smink és a kellék részlegek információi. Nyilvántartást vezet a felvett anyagról az utómunka számára, adatokat tárol az operatőri szekciónak. Segíti a színészek munkáját, folyamatosan kommunikálva az őket érintő kapcsolódásokról.

Minden egyes film egyéni stílusát figyelembe véve, a rendező elképzeléseire ráhangolódva nyújt megbízható, fix pontot a film, a rendező és a stábtagok számára.

TANÁROK

Antall Gabi

IMDB

Makk Lili

IMDB

Szigeti Kriszta

IMDB

Winkler Gabriella

IMDB

JELENTKEZÉS

Kérjük, ha üzensz nekünk, add meg a telefonszámod is az üzenet mezőben, hogy hatékonyabban tudjuk Veled felvenni a kapcsolatot, és válaszd ki melyik képzés érdekel és jelentkezz, vagy csak tedd fel a kérdéseid.

*KÉRJÜK TÖLTSD KI MINDEGYIK MEZŐT