Képzéseink

Segédoperatőri mesterség

160 óra

Képzés hossza

2019. 03. 30.

Képzés kezdése

320.000 Ft + Áfa

Képzés ára

KÉPZÉS TARTALMA

Ez a képzés neked szól, ha már eldöntötted, hogy egy filmkészítő stábon belül a kamera csapathoz szeretnél tartozni. Ha arra készülsz, hogy az operatőr közvetlen munkatársaként a film vizuális világának esztétikai- és technikai létrehozásában vegyél részt, de ehhez még szükséged lenne alapszintű technikai ismeretekre, akkor ez a kurzus a számodra legalkalmasabb képzési forma.

Honnan tudhatod, hogy éppen neked való ez a szak?
Ha érdekel a fotózás – Ha érdekelnek a filmes és digitális kamerák – Ha szeretsz csapatban dolgozni – Ha érdekel a képalkotás minden részlete – Ha meg akarod ismerni az operatőri fortélyokat – Ha ki akarod ismerni a komponálás, világítás, kameramozgás titkait – Ha megbízható, precíz, pontos, szorgalmas és tanulni vágyó vagy – Ha szeretnél magyar- és nemzetközi filmekben dolgozni – Ha érdekelnek a kisfilmek, és a hollywoodi szuperprodukciók is.

A képzés végén alkalmas leszel arra, hogy:
megismerd a kameracsapat munkáját ● eligazodj a képalkotás különféle technikai formáiban ● szakszerűen és biztonságosan tudd kezelni a kamerákat és tartozékait ● megértsd a világítás, az expozíció, a komponálás, a kameramozgások logikáját ● tovább tanulj a szakmádban ● elvállalj egyszerűbb operatőri feladatokat

A gyakorlati képzéshez használt technikát- és helyszínt iskolánk partnere a Vision Team, Magyarország legjelentősebb kamera-rental cége biztosítja. A szakmai órákra hétvégén, elsősorban szombati napokon kerül sor.

Érettségizett, középszintű angol nyelvtudással rendelkezők jelentkezését várjuk.

TANÁROK

Diósy Mihály

IMDB

Farkas Dániel

IMDB

Kardos Sándor

Portré IMDB

Kirsch Gusztáv

IMDB

Klöpfler Tibor

IMDB

Kotschy Péter

IMDB

Medvigy Gábor

IMDB

Nagy Attila

IMDB

Seres Bálint

IMDB

Tóth Zsolt

IMDB

JELENTKEZÉS

Kérjük, ha üzensz nekünk, add meg a telefonszámod is az üzenet mezőben, hogy hatékonyabban tudjuk Veled felvenni a kapcsolatot, és válaszd ki melyik képzés érdekel és jelentkezz, vagy csak tedd fel a kérdéseid.

*KÉRJÜK TÖLTSD KI MINDEGYIK MEZŐT