Képzéseink

Vágóasszisztens

160 óra

Képzés hossza

2019. 04. 01.

Képzés kezdése

320.000 Ft + Áfa

Képzés ára

KÉPZÉS TARTALMA

Ezen a kurzuson el fogod sajátítani mindazt, amire egy keresett vágóasszisztensnek szüksége van.

Az AVID Media Composert haladó szinten használod majd, tudni fogod, hogyan kell átlátható projekt-struktúrát kialakítani, exportálni és listázni. A képzés arra készít fel, hogy vágóasszisztensként a szakmában a legjobbak mellé szegődj és elsajátíts fortélyokat, gondolkodásmódokat, munkamódszereket, stílusokat, hogy végül elindulhass a saját vágói pályádon.

A kurzus során a következő technikai ismereteket fogjuk érinteni:
Digitális vágás alapjai, digitalizálás, digitális jel. A kép digitális leképezése, digitális jelfeldolgozás, algebrai és geometriai tömörítés. File alapú content típusok, jellemzőik előfordulásuk, felhasználásuk a forgatási formátumtól a DCP-ig. Archíválás, LTO szabványok. Dailies technológia és eszközök, illetve felhasználásuk. Online dailies (PIX, DAX, Aspera), project workfow, pipeline. A metadata öröklés fontossága. Project finiselés a gyakorlatban. EDL, AAF, Cut list létrehozás.

Hallgatóink, akik kiváló eredménnyel végeztek nálunk már amerikai és magyar produkciókban dolgoznak. Ha odateszed magad, és szorgalmas vagy, hamarosan te is otthonosan mozogsz majd ebben a környezetben.

TANÁROK

Czakó Judit

IMDB

Duszka Péter Gábor

IMDB

Hargittai László

IMDB Önéletrajz

Kovács Zoltán

Portré IMDB Önéletrajz

Szalai Károly

IMDB

JELENTKEZÉS

Kérjük, ha üzensz nekünk, add meg a telefonszámod is az üzenet mezőben, hogy hatékonyabban tudjuk Veled felvenni a kapcsolatot, és válaszd ki melyik képzés érdekel és jelentkezz, vagy csak tedd fel a kérdéseid.

*KÉRJÜK TÖLTSD KI MINDEGYIK MEZŐT