Műsorkészítő képzés – Nyílt nap

MŰSORKÉSZÍTŐ KÉPZÉS - NYÍLT NAP

RTL – LUMIERE MŰSORKÉSZÍTŐ KÉPZÉS –  NYÍLT NAP

2024. február 19. hétfő 15:00

Helyszín: Lumiere Filmiskola, 1068 Budapest Benczúr u. 41. I. emelet, kapucsengő: 16-os (International Film School)

NYÍLT NAP a Lumiere Filmiskolában!

” Az osztályelsőknek azonnali karrier lehetőségük van”

Az RTL Televízió és a LUMIERE FILMISKOLA az RTL vezető munkatársai részvételével Műsorkészítő képzést indít.

A képzés 220 órás, egyszemeszteres alapképzés, amely 2024. február 27-én indul hétköznap esti és hétvégi órarendben. A szemeszter befejezése és a vizsga várható időpontja 2024. június vége.

Az elméleti órák a Lumiere Filmiskolában, KEDD este 18-21h-igmíg a gyakorlati órák az RTL stúdióiban lesznek. A diákok már a tanulmányi idejük alatt bekapcsolódnak az RTL számára készülő, különböző műfajú produkciókba. Emiatt a gyakorlati órák időbeosztását a képzés során a produkciókhoz fogjuk igazítani, de természetesen előre tervezhető módon.

Gyakorlati oktatásunk során a különböző műfajú és típusú tartalomgyártás és adáskészítés teljes munkafolyamatára fókuszálunk. Az RTL vezető munkatársai gyakorlati feladatokon keresztül azonnal hasznosítható tudást nyújtanak.

Az iskolából azonnal a szakmába. Dinamikus karrierút, azok számára, akik a televíziós műsorkészítésre mint életformára tekintenek.

A hallgatók elsajátítják azokat a műsorkészítéshez szükséges kompetenciákat, amelyek alkalmassá teszik őket, hogy az RTL-ben készülő műsorokban dolgozzanak az alábbi területek valamelyikén

Figyelem: legkésőbb február 18-án éjfélig tudsz regisztrálni!

Ezekről és minden más, fontos szakmai, szervezési kérdésről a szakok vezető tanárai tartanak tájékoztatást, majd velük lehet beszélgetni és további kérdéseket feltenni. 

REGISZTRÁCIÓ

Kérünk Téged, kedves leendő hallgatónk, hogy ha regisztrálsz, valóban gyere is el, hiszen a korlátozott létszám miatt előfordulhat, hogy megtelnek a helyek!