Képzéseink Rendezőasszisztens
140 óraKépzés hossza
2018. 10. 1.Képzés kezdése
280.000 Ft+ÁfaKépzés ára

Képzés tartalma„Kiváló karrier- és állandó munkalehetőség. De neked kell majd elől vinned a zászlót és mutanod a többieknek az irányt. Folyamatos nyugodtságot sugároznod a rendező felé, hogy figyelhessen a jelenetre, a színészi munkára, a képre. Akkor vágj csak bele, ha érzed magadban ezt a lendületet!” – mondja Szigeti Csilla, az egyik legkeresettebb rendezőasszisztens, iskolánk tanára.

Rendezőasszisztens képzésünkön a filmtechnikai- és szervezési tapasztalatok átadása mellett a gyakorlati feladatok elsajátítására helyezzük a hangsúlyt. Képes leszel forgatókönyvet elemezni és feldolgozni. Képes leszel arra, hogy asszisztensi, logisztikai szempontból értelmezd a kezedbe kerülő forgatókönyveket, és részt vegyél az első asszisztens által irányított csapat munkájában. Előbb, mint gyakornok, aztán másodasszisztensként sokáig, s később, amikor már magabiztos vagy, amikor száz felé tudsz figyelni, amikor már egyre nagyobb súlyokat, egyre komolyabb felelősséget lehet rád pakolni, akkor kisebb, egyszerűbb filmekben kipróbálhatod magad első asszisztensként is, de persze csak akkor, ha megvan benned az ambíció és a tehetség, hogy hadvezér legyél egy filmes csapatban.

Mit csinál a jó rendezőasszisztens? Nélkülözhetetlenné teszi magát.

Milyen képességei kell legyenek? Hát ezt már csak hosszabban lehet felsorolni:

Logikus gondolkodás ● Megosztott figyelem ● Irányítói képesség ● Gyors felfogás ● Racionális megközelítés ● Kiváló kommunikációs készség ● Jó diplomáciai érzék ● Kitűnő memória ● Érzékenység ● Fáradhatatlan energia ● Vizuális tehetség ● Kulturális és főleg filmes tájékozottság ● Idegen nyelv ismerete ● Fizikai állóképesség

Ne ijedj meg! Ha ezek közül nem minden képességgel rendelkezel máris, majd mi segítünk abban, hogy felszínre hozzuk a filmezéshez szükséges, benned rejlő kompetenciákat!Jelentkezés Tanáraink

TanárokSZIGETI CSILLA
Portré IMDB

O
GAJDOS GÁBOR
Portré IMDB

O
KÁDÁR LÁSZLÓ
Portré IMDB

O
SZEKERES KÁROLY
IMDB

Önéletrajz

Jelentkezés

Kérjük, ha üzensz nekünk, add meg a telefonszámod is az üzenet mezőben, hogy hatékonyabban tudjuk Veled felvenni a kapcsolatot, és válaszd ki melyik képzés érdekel és jelentkezz, vagy csak tedd fel a kérdéseid.

*Kérjük, töltsd ki mindegyik mezőt