Tavaszi képzések – Nyílt nap

TAVASZI KÉPZÉSEK - NYÍLT NAP

TAVASZI KÉPZÉSEK –  NYÍLT NAP

2024. február 28. szerda 16:00

KAMERAASSZISZTENS KÉPZÉS
SCRIPTER KÉPZÉS

2024. február 28. szerda 17:00

VÁGÓASSZISZTENS KÉPZÉS

Helyszín: Lumiere Filmiskola, 1068 Budapest Benczúr u. 41. I. emelet, kapucsengő: 16-os (International Film School)

NYÍLT NAP a Lumiere Filmiskolában! Koordinált filmes képzés keretén belül induló szakok és módszertan bemutatása. Gyere és ismerd meg vezető tanárainkat, tudj meg mindent a koordinált képzés módszertanáról, és tedd fel a kérdéseidet!

A Magyarországon egyedi koordinált filmes képzésünk egyik legfontosabb újítása, hogy a diákok a kezdetektől együtt, egy integrált rendszerben tanulnak és alkotnak,  így természetes módon tudnak kialakulni alkotó csapatok. Ezért arra bátorítunk, hogy a saját szakodon túl a többi képzés vezető tanáraival is ismerkedj meg, hiszen a képzés során, az ingyenes áthallgatásnak köszönhetően akár mind a hét szakmába betekintést nyerhetsz! 

Annak érdekében, hogy minden leendő Lumiere diák számára maximális élményt tudjunk nyújtani, arra kérünk, regisztrálj az eseményre az oldal alján található adatlap segítségével, hogy biztosíthasd a helyed! Figyelem: legkésőbb február 27-én éjfélig tudsz regisztrálni!

MIRŐL LESZ SZÓ?

• Miért számít újdonságnak a filmes- és filmszínész képzés összehangolása?

• Mik az előnyei a koordinált képzésnek? 

• Milyen extra lehetőségekkel jár az idén ősszel induló hét szak együttműködése?

• Miért fontos, hogy Magyarországon elsőként, úttörő módon közösen képezzük a filmes és a színész hallgatókat?

• Mit jelent az „ ingyenes áthallgatás” intézménye?

• Miért nevezzük gyakorlat-orientált oktatásnak a Koordinált Képzést?

Ezekről és minden más, fontos szakmai, szervezési kérdésről a szakok vezető tanárai tartanak tájékoztatást, majd velük lehet beszélgetni és további kérdéseket feltenni. 

REGISZTRÁCIÓ

Kérünk Téged, kedves leendő hallgatónk, hogy ha regisztrálsz, valóban gyere is el, hiszen a korlátozott létszám miatt előfordulhat, hogy megtelnek a helyek!