Képzéseink Vágás alapjai
280 óraKépzés hossza
2018. 11. 1.Képzés kezdése
2019. 05. 31.Képzés befejezése
560.000 Ft+ÁfaKépzés ára

Képzés tartalmaA vágás szerepe elképesztően felértékelődött az elmúlt években. A filmiparban ma világszerte épp olyan fontosságot tulajdonítanak a vágói munkának, mint amikor az író, az operatőr, a rendező, vagy a zeneszerző munkájáról van szó. A vágók a filmművészet meghatározó alkotói, akik nélkülözhetetlenül járulnak hozzá a film sikeréhez.

Ők azok, akik a vizuális történetmesélés folyamatában ott állnak a rendező mellett, és képviselik a film érdekeit. A vágói munka sikeréhez olyan komplex tudások, érzékenységek és tapasztalatok szükségesek, melyek megszerzése nem tűnik reálisnak egy magas szintű, s a vágásra specializálódott képzés nélkül. Felsorolni is sokáig tart azokat az alap-kompetenciákat, melyekkel a világ filmipara felé igyekvő vágónak rendelkeznie kell: magas szintű technikai ismeretek, stílusérzék, dramaturgiai tapasztalat, vizuális érzékenység, ritmusérzék, pszichológiai ismeretek. Az igazán profi rendezők világszerte pontosan tudják, hogy a film végső sorsa: szerkezete, formája, dinamikája, érzelmi hullámzása, képi világa, hatásmechanizmusa a vágóasztalon dől el.

Ezen a képzésen mi, a kitűnő tanáraink segítségével arra vállalkozunk, hogy bemutatjuk ennek a csodálatos mesterségnek a lényegét, az alapjait, s elindítjuk a tanulni vágyó fiatalokat a szakmai fejlődés útján.Jelentkezés Tanáraink

TanárokMIKLÓS MARI
Portré IMDB

Önéletrajz
KOVÁCS ZOLTÁN
Portré IMDB

Önéletrajz
HARGITTAI LÁSZLÓ
Portré IMDB

Önéletrajz
DUSZKA PÉTER GÁBOR
IMDB

Jelentkezés

Kérjük, ha üzensz nekünk, add meg a telefonszámod is az üzenet mezőben, hogy hatékonyabban tudjuk Veled felvenni a kapcsolatot, és válaszd ki melyik képzés érdekel és jelentkezz, vagy csak tedd fel a kérdéseid.

*Kérjük, töltsd ki mindegyik mezőt