Képzéseink Vágóasszisztens
140 óraKépzés hossza
2018. 10. 1.Képzés kezdése
280.000 Ft+ÁfaKépzés ára

Képzés tartalmaEzen a kurzuson el fogod sajátítani mindazt, amire egy keresett vágóasszisztensnek szüksége van. Az AVID Media Composert haladó szinten használod majd, tudni fogod, hogyan kell átlátható projekt-struktúrát kialakítani, exportálni és listázni. A képzés arra készít fel, hogy vágóasszisztensként a szakmában a legjobbak mellé szegődj és elsajátíts fortélyokat, gondolkodásmódokat, munkamódszereket, stílusokat, hogy végül elindulhass a saját vágói pályádon.

A kurzus során a következő technikai ismereteket fogjuk érinteni:

Digitális vágás alapjai, digitalizálás, digitális jel. A kép digitális leképezése, digitális jelfeldolgozás, algebrai és geometriai tömörítés, chromatikus és geometrikus abberráció, artifect. File alapú content típusok, jellemzőik előfordulásuk, felhasználásuk a forgatási formátumtól a DCP-ig. Content Orgware, archíválás, LTO szabványok. Dailies technológia és eszközök, illetve felhasználásuk. Online dailies (PIX, DAX, Aspera), project workfow, pipeline. A metadata öröklés fontossága. Project finiselés a gyakorlatban. EDL, AAF, Cut list létrehozás.

Persze mindez egyelőre még titkozatosan hangzik, de mi már tudjuk, szeretni fogjátok az érzést, hogy otthonosan mozogtok ebben a környezetben.Jelentkezés Tanáraink

TanárokMIKLÓS MARI
Portré IMDB

Önéletrajz
KOVÁCS ZOLTÁN
Portré IMDB

Önéletrajz
HARGITTAI LÁSZLÓ
Portré IMDB

Önéletrajz
DUSZKA PÉTER GÁBOR
IMDB

Jelentkezés

Kérjük, ha üzensz nekünk, add meg a telefonszámod is az üzenet mezőben, hogy hatékonyabban tudjuk Veled felvenni a kapcsolatot, és válaszd ki melyik képzés érdekel és jelentkezz, vagy csak tedd fel a kérdéseid.

*Kérjük, töltsd ki mindegyik mezőt